Struka - Kako Je Dobro

Go down

Struka - Kako Je Dobro

Post by Admin on Mon Apr 26, 2010 7:41 pm

Struka - Kako Je Dobro

Kako je dobro – kada naš je ceo grad, i lova kaplje ceo dan, i imam sve što hteo sam. Kako je dobro – i nikad lepši Beograd, ispunio sam ceo plan, u novi dan kre’o sam – kako je dobro.

Zipsa sada kada upadam ja, udaram, da tada nastaje opšta ludara, ja reprezentujem svaki dan, na ulici, u klubu, s ekipom ili sam. Da, da Lud, Demian i Stru, tvoja mala bi na mene ne bi ja na nju. Nikad nisam diskretan, samo direktan konkretan, mala bolje da nam pružiš kompletan tretman, tek tada biæu sretan. Upadam u etar, ko vetar oduvam sve, znaj da znaš aj’ne filiraj se. Pun buljaka, buljaka, trebalo bi da znaš da bassivity je tu biæe bam bakla. ’oæu tebi da dam moja 22 ili 23 mala ne znam ni sam, ali prazan je stan imam neviðen plan, ti i ja jer tvoj sam najveæi fan, ti i ja jer tvoj sam najveæi fan.

Refren 3X

VIP, Siggy Stru, Dada, Lud sada tu pa, dobar oseæaj kad zika gruva, džep pun para pa nisam nula. Ti nas èuja kad ritam gruva i kad me buraz snimiš ruke gore u zrak pravi se ko da me znaš, tvoja cica ne skida taj osmeh s lica, ipak ona me zna. A ti pola dine pa odma’u brak, ti s mesta rolaš kad spopadne strah i prepoznaš se kad pljujem Bg. Te glasne pizde serete, ortak je mlad. Meni je keva rekla bogat, jak, zato kad raèun gledam dobar je znak, plus šetam i merkam jedna po jedna tebra dobar je dan. Iako su pare problem zbog nove gardarobe, pa pièke ljubomorne bi da me slome dabome... imam san i znam sve fore, pijan sam i kad je podne, snimam sa ekipom, ti znaš te momke i baš je Ok.

Refren

Otvaram oèi tu sam, zbog toga me tona zlotvora koèi, èim neko otvori usta i meni iskoèi zato što provodim noæi i noæi u društvo dok toèim, i toèim, plus sam taj što æe svuda doæi. Slušaj sad svima kraj æe doæi, sve što znaš ti sada unovèi.
Imam lovu na umu lovu u džepu, titulu status kralja u repu, ortaci kad dunu text bude prepun, nema prièa i sranja u repu. Nova treša nove tikepa, puno keša preko vikenda, snimam u studiu baš mnogo zike da komšije zovu muriju na 92. seæam se slike kroz glavu prolaze mi, kad su nam bili životi promašeni, zika me vuèe mnogo sam prošao, znam ko sam odakle sam došao. Bio sam na nebu što stoji ko èardak, gde god da poðem dobra je karma, huška me druškane dole kad ustane, huška me nešto da ne odustanem.

Refren

Fiesta, fiesta sipaj tekilu. Papani bi teli da uðu na silu, tolko love vuk’o pa dobio kilu, iz kluba bez zuba odvedu puba u civilu. Dobar život to je to bato, ovo naše nebo više neæe biti sivo, doš’o da te podignem na novi nivo, sve bi bilo kul da tebi nije krivo. Vremena je došlo da udarimo ponovo Bg. Me je podig’o, Bg. Me je školov’o. Igra je vruæa, vruæa kao olovo, mi donosimo novo, vi donosite polovno. Šajslu sad šta ti èaprim Beograd je sad na karti, svaku grešku skupo platiš i biæe lakše kada to shvatiš.

http://www.balkanrap.ning.com

Admin
Admin

Posts : 440
Join date : 2010-02-06

http://balkanrap.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum